Internationale doelgroep

Kennisland Nederland is erg in trek bij internationale studenten en starters. Het gros strijkt hier in eerste instantie neer voor een bepaalde tijd, maar besluit vervolgens vaak om langer te blijven. StayAbroad is zich hiervan bewust en heeft haar aanbod en accomodaties ingericht zodat zij niet alleen als woning, maar als nieuw thuis functioneren voor de bewoners zolang zij dat zelf willen.

 

Gaan voor kwaliteit

Internationale studenten en starters kiezen bewust voor kwaliteit. Vaak zoeken zij een huis dat van alle gemakken is voorzien, gestoffeerd, gemeubileerd en/of gelegen op een praktische locatie. De woningen van StayAbroad voldoen aan al deze criteria.

 

Loyaliteit

Het liefst hebben internationale studenten en expats tijdens hun verblijf in Nederland een vast onderkomen. Want met het wagen van de sprong naar een nieuw land, wordt dit dé plek waar zij stabiliteit vinden. Hierdoor hechten zij ook veel waarde aan een goede relatie met de verhuurder. StayAbroad is zich hiervan bewust en doet er alles aan om deze stabiliteit te bieden.

Onze grootste zorg?

Die gaat uit naar waar jij leeft!

Een thuis voor (jonge) internationals